Aktuella filmer för Stadsbion i Falkenberg

Nedan finns en lista över de filmer (sorterade i bokstavsordning) vi visar på Stadsbion i Falkenberg. Klicka på valfri film för mer information.

Encanto
Högt upp i bergen i Colombia finns en förtrollad plats kallad Encanto. Här, i ett magisk hus, bor den extraordinära familjen Madrigal där alla bär på fantastiska förmågor. Förutom Mirabel.

Regissör: Jared Bush, Byron Howard, Charise Castro Smith
Skådespelare:

Tid: 01:49
Bolag: Walt Disney
Ålder: 7
Version: NB  Se trailer för filmen
Eternals
I Marvel Studios "Eternals" får vi följa en grupp utomjordiska hjältar som har skyddat Jorden sedan tidernas begynnelse. När Deviants, monstruösa varelser sedan länge bortglömda i historien, mystiskt återvänder, tvingas Eternals återförenas för att ännu en gång försvara mänskligheten.

Regissör: Chloé Zhao
Skådespelare: Angelina Jolie, Gemma Chan, Richard Madden, Barry Keoghan, Kit Harington, Salma Hayek, Lia McHugh

Tid: 02:35
Bolag: Walt Disney
Ålder: 11
Version: 2D  Se trailer för filmen
Ghostbusters: Afterlife
Från regissören Jason Reitman och producenten Ivan Reitman kommer det nya kapitlet i Ghostbusters-sagan. I GHOSTBUSTERS: AFTERLIFE flyttar en ensamstående mamma med två barn till en liten stad. Snart börjar de förstå att de har en koppling till de ursprungliga Ghostbusters - och att barnens morfar lämnat efter sig ett hemligt arv. Filmen är skriven av Jason Reitman och Gil Kenan.

Regissör: Jason Reitman
Skådespelare: Carrie Coon, Mckenna Grace, Paul Rudd, Finn Wolfhard

Tid: 02:04
Bolag: Svensk Filmindustri
Ålder: 11
Version: 2D  Se trailer för filmen
House Of Gucci
HOUSE OF GUCCI är inspirerad av den chockerande och sanna berättelsen om familjeimperiet bakom det italienska modehuset Gucci. Under tre årtionden av kärlek, svek, dekadens, hämnd och till slut mord får vi se vad ett namn betyder, vad det är värt och hur långt en familj kan gå för kontroll.

Regissör: Ridley Scott
Skådespelare: Adam Driver, Salma Hayek, Al Pacino, Jared Leto, Jeremy Irons, Lady Gaga, Jack Huston

Tid: 02:38
Bolag: Svensk Filmindustri
Ålder: 11
Version: 2D  Se trailer för filmen
No Time To Die
I No Time To Die har Bond lämnat sin tjänst och njuter av ett lugnt liv på Jamaica. Det blir dock kortvarigt när hans gamla vän Felix Leiter från CIA dyker upp och ber om hjälp. Uppdraget att rädda en kidnappad forskare visar sig bli mer förrädiskt än väntat.

Regissör: Cary Joji Fukunaga
Skådespelare: Daniel Craig, Ana de Armas, Léa Seydoux, Rami Malek, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, David Dencik

Tid: 02:44
Bolag: Svensk Filmindustri
Ålder: 15
Version: 2D  Se trailer för filmen
Sagan Om Karl-Bertil Jonssons Julafton
Berättelsen handlar om 14-åriga Karl-Bertil, som är varuhusdirektör Tyko Johnssons son. Hans utstakade väg i livet är att bli som sin far. Men Karl-Bertils hjälte är Robin Hood. I filmen kommer detta att tas ett steg längre än i TV-versionen. Den fattiga flickan Vera, hennes syster på barnhemmet och den hänsynslösa barnhemsföreståndaren korsar alla Karl-Bertils väg. Och ingen är sig lik när historien når sitt slut. Inte ens Tyko.

Regissör: Hannes Holm
Skådespelare: Simon Larsson, Jonas Karlsson, Simon Larsson, Vanna Rosenberg, Filip Berg, Ingela Olsson, Claes Månsson, Gunilla Röör, Adam Pålsson, Peter Dalle, Lotta Ramel m.fl.

Tid: 01:45
Bolag: Svensk Filmindustri
Ålder: Barntillåten
Version: 2D  Se trailer för filmen