Aktuella filmer för Stadsbion i Falkenberg

Nedan finns en lista över de filmer (sorterade i bokstavsordning) vi visar på Stadsbion i Falkenberg. Klicka på valfri film för mer information.

A Quiet Place Part Ii
Efter de dödliga händelserna i hemmet, måste nu familjen Abbott möta farorna i omvärlden när de fortsätter sin kamp för överlevnad i tysthet. När de blir tvingade att våga sig ut i det okända inser de snabbt att varelserna som reagerar på ljud inte är de enda hot som lurar bortom sandstigen.

Regissör: John Krasinski
Skådespelare: Emily Blunt, Cillian Murphy, Millicent Simmonds, Noah Jupe, Djimon Hounsou, John Krasinski

Tid: 01:37
Bolag: United International Pictures
Ålder: 15
Version: 2D  Se trailer för filmen
Conjuring: The Devil Made Me Do It
THE CONJURING: THE DEVIL MADE ME DO IT är en ryslig historia om terror, mord och okänd ondska som chockade till och med Ed och Lorraine Warren, verkliga utredare av övernaturliga händelser. Ett av deras mest sensationella fall börjar med en kamp om en ung pojkes själ, men tar dem därifrån till helt oanade platser och slutar med att en misstänkt mördare för första gången i USA:s historia hävdar att han tagits över av en demon, som sitt försvar.

Regissör: Michael Chaves
Skådespelare: Patrick Wilson, Vera Farmiga, Julian Hilliard, Charlene Amoia, Ruairi O´Connor

Tid: 01:52
Bolag: Svensk Filmindustri
Ålder: 15
Version: 2D  Se trailer för filmen
Demon Slayer - Kimetsu No Yaiba - The Movie: Mugen Train
Tanjiro och gruppen har genomgått sin rehabiliteringsträning på Butterfly Mansion. De anländer till sitt nya uppdrag: Mugen-tåget där över 40 personer försvunnit på kort tid. Tanjiro och hans kompanjon Nezuko slår sig samman med en av demonjägarnas mäktigaste fäktare, Flame Hashira Kyojuro Rengoku, för att ta sig an demonen ombord på tåget. Resultatet är en svindlande vackert animerad episk resa, som tagit biopubliken med storm.

Regissör: Haruo Sotozaki
Skådespelare: Natsuki Hanae, Akari Kito, Yoshitsugu Matsuoka, Hiro Shimono

Tid: 01:57
Bolag: Non stop entertainment
Ålder: 11
Version: 2D  Se trailer för filmen
En Runda Till
Det finns en teori om att människan är född med en halv promille för lite. Vi känner alla till att alkohol i blodet öppnar sinnet för omvärlden, problemen verkar mindre och kreativiteten ökar. Efter det första glaset flyter samtalen lättare pch nya möjligheter öppnar sig. Martin är gymnasielärare. Han känner sig gammal och trött och hans äktenskap har gått i stå. Uppmuntrad av teorin inleder Martin och hans tre vänner ett experiment att ständigt vara alkoholpåverkade. Om Churchill vann andra världskriget i en tät dimma av sprit, vad kunde de starka dropparna inte göra för dem och deras studenter?

Regissör: Thomas Vinterberg
Skådespelare: Mads Mikkelsen, Lars Ranthe, Magnus Millang Thomas Bo Larsen m fl

Tid: 01:57
Bolag: Nordisk Film
Ålder: 11
Version: 2D  Se trailer för filmen
Sune - Uppdrag Midsommar
Familjen Andersson och familjen Blixt ska åka till Karins faster Hulda och fira midsommar. Men precis innan de åker gör Sophie slut med Sune! Katastrofen är ett faktum. Sune bestämmer sig för att vinna tillbaka Sophie igen genom att fira en riktigt romantisk midsommar med henne - precis som mamma och pappa gjorde för 20 år sedan. Men frågan är omSune tänker för mycket på att allt ska vara bra på hans sätt, och glömmer bort att alla inte tycker som honom...

Regissör: Erland Beskow
Skådespelare: Elis Gerdt, Sissela Benn, Fredrik Hallgren, Tea Stjärne, Baxter Renman, Lily Wahlsteen, Olle Sarri, Sanna Sundqvist

Tid: 01:25
Bolag: Nordisk Film
Ålder: Barntillåten
Version: 2D  Se trailer för filmen