Aktuella filmer för Stadsbion i Falkenberg

Nedan finns en lista över de filmer (sorterade i bokstavsordning) vi visar på Stadsbion i Falkenberg. Klicka på valfri film för mer information.

1917
Mitt i de hektiska striderna under första världskriget får två unga brittiska soldater - Schofield (spelad av George MacKay) och Blake (spelad av Dean-Charles Chapman) - ett till synes omöjligt uppdrag. Under hård tidspress måste de korsa fiendens territorium och leverera ett meddelande som kommer att stoppa ett tyskt dödligt bakhåll på hundratals brittiska soldater - där Blakes bror är en av dem.

Regissör: Sam Mendes
Skådespelare: George MacKay, Dean-Charles Chapman, Richard Madden, Benedict Cumberbatch, Colin Firth, Mark Strong

Tid: 01:50
Bolag: Nordisk Film
Ålder: 15  Se trailer för filmen
Cats
Den Oscar®belönade regissören Tom Hooper (The King´s Speech, Les Misérables), tar Andrew Lloyd Webbers rekordbrytande musikal "Cats" till vita duken i en banbrytande filmatisering med ikonisk musik, fantastiska skådespeare, dansare i världsklass, spektakulära miljöer, otrolig ny teknologi och alla tänkbara dansstilar.

Regissör: Tom Hooper
Skådespelare: James Corden, Dame Judi Dench, Jason Derulo, Idris Elba, Jennifer Hudson, Ian McKellen, Taylor Swift, Rebel Wilson, Francesca Hayward, m fl.

Tid: 01:50
Bolag: United International Pictures
Ålder: 7


En Del Av Mitt Hjärta
35-åriga Isabella är en driven affärskvinna inom Stockholms finansvärld. När hon åker hem till sin barndoms småstad för att fira sin pappas sextioårsdag känner hon sig som en vinnare, den enda av det gamla skolgänget som det gått riktigt bra för. Isabellas självförtroende kommer av sig när hon inser att Simon, hennes stora tonårsförälskelse, ska gifta sig med Isabellas barndomskompis Molly och att hon inte ens är bjuden på bröllopet. Isabella är van vid att få som hon vill och det stör henne att se Simon lycklig tillsammans med någon annan. En del av Isabellas hjärta kommer alltid att slå för Simon.

Regissör: Edward af Sillén
Skådespelare: Malin Åkerman, Jonas Karlsson, Johan Rheborg, Christian Hillborg, Johan Ulveson, Per Andersson, Marie Richardson

Tid: 01:56
Bolag: Nordisk Film
Ålder: 7  Se trailer för filmen
Spies In Disguise
Superspionen Lance Sterling (Will Smith) och vetenskapsmannen Walter Beckett (Tom Holland) är varandras raka motsatser. Lance är charmig och smidig. Walter är? det inte. Men vad Walter saknar i sociala färdigheter väger han upp med smarta uppfinningar som Lance använder under sina episka uppdrag. En oväntad vändning gör dock att Walter och Lance tvingas förlita sig på varandra på ett helt nytt sätt. Om det udda paret inte kan lära sig samarbeta är hela världen i fara.

Regissör: Nick Bruno, Troy Quane
Skådespelare: Will Smith, Tom Holland

Tid: 01:45
Bolag: 20th Century Fox
Ålder: Barntillåten


Unga Kvinnor
Regissören och manusförfattaren Greta Gerwig ("Lady Bird") har gjort en UNGA KVINNOR baserat på den klassiska boken och andra texter av Louisa May Alcott. I Gerwigs version ser vi den älskade historien om systrarna March - fyra unga kvinnor fast beslutna att leva sina liv på sina egna villkor. En berättelse som är både tidlös och modern.

Regissör: Greta Gerwig
Skådespelare: Emma Stone, Meryl Streep, Saoirse Ronan, Timothée Chalamet, Emma Watson

Tid: 02:15
Bolag: Svensk Filmindustri
Ålder: Barntillåten