Aktuella filmer för Stadsbion i Falkenberg

Nedan finns en lista över de filmer (sorterade i bokstavsordning) vi visar på Stadsbion i Falkenberg. Klicka på valfri film för mer information.

Black Christmas
Hawthorne College har börjat lugna ner sig inför semestern. Men en efter en dödas kvinnliga studenter på campus av en okänd stalker. Mördaren är dock på väg att upptäcka att den här generationen unga kvinnor inte är villiga att bli olyckliga offer eftersom de kämpar med allt de har till slutet.

Regissör: Sophia Takal
Skådespelare: Imogen Poots, Aleyse Shannon, Brittany O´Grady, Lily Donoghue, Caleb Eberhardt

Tid: Ej angivet
Bolag: United International Pictures
Ålder: 15


Fåret Shaun - Farmageddon
Fåret Shaun är tillbaka med ett nytt äventyr. Den här gången kraschlandar en utomjording på gården och fåret Shaun tar på sig uppgiften att se till att den kommer hem igen innan en ondskefull organisation kan fånga den.

Regissör: Will Becher, Richard Phelan, Richard Starzak
Skådespelare:

Tid: Ej angivet
Bolag: Svensk Filmindustri
Ålder: Barntillåten  Se trailer för filmen
Förfärliga Snömannen
När tonåringen Yi stöter på en ung yeti på taket av sin lägenhetsbyggnad i Shanghai, ger hon och hennes busiga vänner Jin och Peng honom namnet Everest och inleder en episk resa för att återförena den magiska varelsen med sin familj på jordens högsta punkt. Men trion måste hela tiden ligga ett steg före Burnish, en rik man som vill fånga en yeti, och zoologen Dr. Zara, för att hjälpa Everest att ta sig hem.

Regissör: Jill Culton, Todd Wilderman
Skådespelare: Svenska röster: Yi: Dominique Pålsson Wiklund, Jin: Melker Duberg, Peng: Frank Dorsin, Doktor Zara: Hanna Dorsin, Burnish: Jacob Nordenson, Mo Mo: Annica Smedius, Yis mamma: Emma Molin

Tid: 01:38
Bolag: United International Pictures
Ålder: 7


Jag Kommer Hem Igen Till Jul
Världsstjärnan Simon kommer hem till Sverige för att fira jul. I det lilla samhället han växte upp arrangerar hans bror Anders den årliga julkonserten och Simon har övertalats att vara med. Anders, som alltid levt i skuggan av sin bror, är inte helt nöjd med detta. Simon däremot tar lätt på det hela, tills gamla minnen väcks till liv och han konfronteras med begravda familjehemligheter.

Regissör: Ella Lemhagen
Skådespelare: Peter Jöback, Johannes Bah Kuhnke, Suzanne Reuter, Jennie Silfverhjelm, Loa Falkman, Anja Lundqvist, Rennie Mirro

Tid: Ej angivet
Bolag: Svensk Filmindustri
Ålder: Barntillåten  Se trailer för filmen
Jumanji The Next Level
Gänget är tillbaka i JUMANJI: THE NEXT LEVEL, men spelet har ändrats. När de återvänder till spelet för att rädda en från gänget upptäcker dem att inget är som dom förväntar sig. Dom kommer att behöva ge sig i kast med nya okända delar som torra öknar och snöiga berg, för att fly världens farligaste spel.

Regissör: Jake Kasdan
Skådespelare: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan, Madison Iseman

Tid: 01:59
Bolag: Svensk Filmindustri
Ålder: 11


Knives Out
När den berömda kriminalförfattaren Harlan Thrombey (Christopher Plummer) hittas död på sin egendom strax efter sin 85-årsdag, landar på något mystiskt sätt uppgiften att utreda mordet hos den nyfikne och lättsamme detektiven Benoit Blanc (Daniel Craig). Med såväl Harlans dysfunktionella familj som hans hängivna personal på listan över misstänkta, tvingas Blanc slingra sig genom ett nät av lögner och villospår för att avslöja sanningen om Harlans allt för tidiga död.

Regissör: Rian Johnson
Skådespelare: Chris Evans, Ana de Armas, Daniel Craig, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Toni Colette, Lakeith Stanfield, Christopher Plummer, Katherine Langford, Don Johnson

Tid: 02:10
Bolag: 20th Century Fox
Ålder: 11


Last Christmas
Kate ränner runt i London och tar en massa dåliga beslut till ljudet av bjällrorna på hennes skor - ytterligare en irriterande följd av hennes jobb som tomtens medhjälpare i en året runt-öppen julaffär. När Tom dyker upp i Kates liv verkar han för bra för att vara sann och han genomskådar många av hennes känslomässiga barriärer. Fast London, under julen, förvandlas till världens mest underbara stad, verkar ingenting fungera för de här två. Men ibland måste du bara låta saker hända och lyssna på ditt hjärta ... och hysa lite hopp.

Regissör: Paul Feig
Skådespelare: Emilia Clarke, Henry Golding, Michelle Yeoh, Emma Thompson

Tid: 01:43
Bolag: United International Pictures
Ålder: 7


Le Mans 66
Oscarbelönade Matt Damon och Christian Bale spelar huvudrollerna i LE MANS ´66 som är baserad på den sanna historien om den legendariska bildesignern Carroll Shelby (Damon) och den orädde föraren Ken Miles (Bale). Samtidigt som de kämpar mot sina inre demoner bygger de en revolutionerande racerbil för att göra det ingen trodde var möjligt - utmana Ferrari under 24-timmarsloppet i Le Mans 1966.

Regissör: James Mangold
Skådespelare: Christian Bale, Matt Damon, Caitriona Balfe, Jon Bernthal, Tracy Letts, Noah Jupe

Tid: 02:33
Bolag: 20th Century Fox
Ålder: Barntillåten


Ring Mamma
Föreldrar väntar hela livet på att deras barn ska säga "Tack!" och barnen väntar i sin tur på ett "förlåt!". Denna omöjliga ekvation är utgångspunkten i komedin RING MAMMA!. Niki har precis fyllt 35 år och måste helt plötsligt ta tag i alla livsval och relationer som hon duckat för.

Regissör: Lisa Aschan
Skådespelare: Sanna Sundqvist, Nina Gunke, Alexander Karim, Evin Ahmad, Jonatan Rodriguez, Eric Ericson, Aleksa Lundberg, Cissi Forss, Björn Gustafsson, Viktor Frisk och Anna Mannheimer.

Tid: 01:40
Bolag: Svensk Filmindustri
Ålder: 11