Aktuella filmer för Stadsbion i Falkenberg

Nedan finns en lista över de filmer (sorterade i bokstavsordning) vi visar på Stadsbion i Falkenberg. Klicka på valfri film för mer information.

Deadpool 2
Marvels snabbkäftade legosoldat är tillbaka! Större, bättre och stundtals mer byxlös än någonsin. När en supersoldat anländer på ett mordiskt uppdrag tvingas Deadpool fundera över vänskap, familj och vad det egentligen innebär att vara en hjälte - samtidigt som han kickar 50 nyanser av röv. För att göra det rätta måste man ibland fajtas fult.

Regissör: David Leitch
Skådespelare: Josh Brolin, Ryan Reynolds, Morena Baccarin, T.J. Miller, Brianna Hildebrand, Zazie Beetz

Tid: Ej angivet
Bolag: 20th Century Fox
Ålder: 15
Genre: Action Fantasy Komedi Äventyr  Se trailer för filmen
Jurassic World: Fallen Kingdom
Det har gått fyra år sedan den extravaganta nöjesparken Jurassic World förstördes av okontrollerade dinosaurier. Ön Nublar ligger nu övergiven av människor medan de överlevande dinosaurierna slåss för sin överlevnad i djungeln. När öns slumrande vulkan väcks till liv tar Owen (Chris Pratt) och Claire (Bryce Dallas Howard) på sig att rädda de dinosaurier som finns kvar från utrotning. Owen letar efter sin ledarraptor Blue som fortfartande saknas i djungeln och Claire tar uppdraget att hitta djuren efter att ha fyllts av respekt för dem. När de kommer till ön möts de av flödande lava och deras expedition avslöjar en konspiration som kan utsätta jorden för det mest riskfyllda människan skådat sedan urminnes tider.

Regissör: J.A. Bayona
Skådespelare: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, BD Wong, Jeff Goldblum

Tid: Ej angivet
Bolag: United International Pictures
Ålder: 15
Genre: Äventyr  Se trailer för filmen
Lassemajas Detektivbyrå - Det Första Mysteriet
I den nya filmen om Lasse-Majas Detektivbyrå börjar vi från början. Hur gick det egentligen till när Lasse och Maja träffades för första gången, och vad hade en mycket speciell bok med det hela att göra? I Vallebyskolan finns glömda platser och hemligheter, uppenbart världar att begå brott för. Vem ligger bakom stölden av Hammarabis bok? Är det engelskaläraren med den konstiga dialekten, den nya idrottsläraren med den för tajta overallen, den skumma bibliotekarien, den tystlåtna och kringsmygande vaktmästaren eller kan det till och med vara rektor Brynolfsson själv? I sitt högkvarter nere i hamnen försöker Lasse och Maja få lite lugn och ro för att lista ut vem tjuven är, men får dom så mycket lugn och ro? Vem kan man egentligen lita på? Sanningen uppdagas i den årliga tävlingen mellan alla skolor där vinnaren erhåller Hammarabis bok och den fantastiska hemlighet den bär på. Det är bara ett problem, den är försvunnen. Följ med på ett äventyr där två barns olikheter behövs för att lösa mysteriet. Välkomna till LasseMajas Detektivbyrå, det var så här allt började.

Regissör: Josephine Bornebusch
Skådespelare: Frank Dorsin, Ester Vuori, Johan Rheborg, Jonas Karlsson, Katrin Sundberg, Tomas Norström, Lotta Tejle

Tid: Ej angivet
Bolag: Svensk Filmindustri
Ålder: 7
Genre: Familjefilm Komedi  Se trailer för filmen
Solo: A Star Wars Story
Stig ombord på the Millenium Falcon och res med till en galax långt, långt borta i "Solo: A Star Wars Story", ett helt nytt äventyr med galaxens mest älskade smugglare. Genom en serie händelser i den mörka och kriminella undre världen möter Han Solo sin blivande andrepilot Chewbacca och träffar också på den ökända storspelaren Lando Calrissian. Det blir en resa som visar sig bli helt avgörande för en av Star Wars-sagans mest osannolika hjältar. Alden Ehrenreich axlar rollen som den unge Han Solo

Regissör: Ron Howard
Skådespelare: Alden Ehrenreich, Emilia Clark, Woody Harrelson, Donald Glover, Paul Bettany och Thandie Newton

Tid: Ej angivet
Bolag: Walt Disney
Ålder: 11
Genre: Action Fantasy Science Fiction Äventyr  Se trailer för filmen